Egy beszélgetés az irodában

Tegnap egy igen érdekes beszélgetésnek voltam fültanúja az irodában. Két kollégám kávézás közben arról beszélgetett, hogy mennyire nehéz eladó lakást találni nyíregyházán. Mert hogy azt se tudja az ember, hogy hogy fogjon neki, vagy hol kezdjen el keresni. Én nagyon elámultam, mert ezzel egyáltalán nem értek egyet.

Való igaz, sok weblap van, ami ingatlanokkal foglalkozik, és ahogy mondani szokták, sok bába közt elvész a gyerek. De vannak olyan oldalak is, amik viszont nagyban megkönnyítik mind a lakás vásárlást, mind pedig az eladást, az én életemben legalábbis megkönnyítette. Egy ilyen például a következő oldal: eladó lakás nyíregyháza.

Én akkor találtam rá, amikor költözni szerettem volna, hogy közelebb legyek a munkahelyemhez. És nagyon elégedett vagyok az oldallal, és a lakással is, ahol most lakom, és amit végül ezen a hirdető felületen keresztül találtam. Az üzlet gyorsan le lett bonyolítva, az eladó kedves volt és segítőkész, egyszóval minden flottul ment.

Az oldal használata nagyon egyszerű. Többféleképpen lehet szűrni a találatokat, például hely vagy ár alapján. Ez nagyban segíti a keresést. Egyébként pedig széles választékban lehet keresgélni, hogy mindenki megtalálhassa a neki leginkább megfelelő lakást, nem csak Nyíregyháza területén, hanem az egész országban.

De, nem csak lakásokat lehet itt keresni, hanem minden egyebet is. Különböző kategóriák vannak a ruháktól kezdve a kisállat játékokon át a különféle szolgáltatásokig (pl.: van angol óra és masszázs is). De rengeteg a használt holmi, ami között néha igaz kincseket is felfedez az ember bőven a bolti ár alatt. Nekem azóta szokásommá vált hogy itt keresgéljek először, ha valamire szükségem van. Új ruhától kezdve könyvön át edényekig, sok mindent vettem már.

És eladni is lehet gyorsan és egyszerűen. Ha valamit szeretnél meghirdetni, akkor elég csak egy fotó meg egy kis szöveg és már kész is. Az egész pikk-pakk megvan, nem kell vele sokat babrálni. Még regisztrálni sem kell, mert a megadott infók alapján, az oldal létrehoz egy felhasználói profilt, amin keresztül lehet tartani a kapcsolatot az érdeklődőkkel, és kezelni a hirdetéseket.

Azt, az egész hirdetés feladás ingyenes. Tehát nem kell semmilyen jutalékot vagy díjat fizetni azért hogy hirdethessek. És ez jó, mert így tartósan alacsonyan tudnak maradni az árak. Továbbá egy remek spórolási lehetőség.

Lehet értékelni az eladókat, ami egy nagyon jó visszajelzési lehetőség a többi vevőnek is. Így aki vacillál két hirdetés között, el fogja tudni dönteni az alapján a kérdést, hogy melyik a megbízhatóbb.

Tehát nem értek egyet azzal hogy nincs eladó lakás nyíregyházán. Mert igen is van, csak tudni kell hogy hol kell keresni és utána nézni. Például ez egy nagyon jó felület erre a célra, de minden más célra is egyébként. Pénztárcakímélő megoldás az apróhirdetés keresés, akár eladóként akár vásárlóként vesz részt benne az ember.

Mondtam is a kollégáknak kávézásközben, hogy van ez az oldal, és nézzenek rá, mert szerintem megoldást jelent minden problémájukra. Főleg lakás vásárlás ügyben ajánlom nagyon, de ha más okból nézelődnek, az sem baj. Tetszett is nekik, miután megnézték a linket. Ők gazdagabbak lettek egy információval, én meg örültem hogy segíthettem. Jó hangulatban telt a nap hátralevő része.