Kő, papír, olló, Xado!

Azt mondják, ha bezáródik egy ajtó, kinyílik egy másik. Ha így tekint az ember ősei halálára, meg lesz a kellő bizonyítási vágy, hogy ha örökölt némi vagyont, hogy azt úgy forgassa vissza, hogy azzal a családnak kedvezzen! Így alakult ez Mártonnál is, az egyik gyerekkori barátomnál, akivel együtt homokoztunk még a lakótelepen és már akkor is minden nap, amikor lejutottunk játszani, újabb és újabb vállalkozásokba kezdtünk. Általában valami fuvarozási társaságot kezdtünk, mert Marci apja autószerelő és az üres Xado termékek tubusait használtuk fel, vagy furgonnak, vagy a szervizbe alapanyagnak.

Volt olyan szerencsénk, hogy az örökségből sikerült elindítani egy valódi vállalkozást is, amit már nem a homokozóból kell menedzselni. Nem volt kérdés, hogy mibe is fogjunk bele, manapság az egyik legjövedelmezőbb, ha az ember egy internetes boltot nyit. Manapság mindenki online akar vásárolni, és egyre kevesebben veszik a fáradtságot, hogy kézbe akarják fogni azt a terméket, amit megvásárolnak. Azon már egy kicsit többet tanakodtunk, hogy mit is forgalmazzunk a web shopunkban. Olyan termék kell, amit ha szállítunk, nem tudunk nagy kárt tenni benne, de erre majd kitérek, hogy miért. Legjobb ötletnek, az irodaszer, iroda felszerelés tűnt. Könnyen beindítható, nagy választékot tudunk kínálni és el lehet kezdeni kis autókkal a kiszállítás, amíg ki nem bővülünk. A hosszú távú célunk az, hogy saját futárokkal, furgonokkal szállítsunk majd, hogy a logisztikai részét minél pontosabban tudjuk intézni és ne egy külső cég csinálja ezt nekünk. Ez azért lenne még kifizetődő, mert Marci apja műhelyével összedolgozva, egy nagy családi vállalkozásra tudnánk bővíteni a kis netes áruházunkat.

A műhely szerepe a négykerekű flottánk karbantartása. Az autóparkunkat pedig úgy szeretnénk növelni, frissíteni, hogy használtan veszünk elég ramaty állapotban lévő kisbuszokat, furgonokat és a fater, majd rendbe hozza őket. Az öreg csodákra képes a Xado termékeivel. Komolyan mondom, nem láttam még embert ilyen összhangba dolgozni egy márkával. Azt hittem ilyen márkahűség csak a festőknél van, de úgy látszik, minden szakmába jelen van a kedvenc márka. A lényeg, hogy nem láttam még, hogy ami az öreg keze alól került ki miután javította, vagy csak karbantartotta Xado termékekkel, az tönkrement volna. A mi családi kocsink is bírja már öt éve, pedig újonnan vásárolt autó volt és egy év után elkezdett betegeskedni. Szóval én csak ajánlani tudom a Xadot cuccait! Fergetegesen jó minőség, hisz az egyetlen technológia, ami javítja a súrlódó fémeket, miközben azok a feladatukat látják el! A pikantériája az egésznek, hogy ezeket a Xado árukat, az öreg egy web áruházból rendeli már, ahol a remek szolgáltatás mellé, kiváló ár is társul!

Remélem nekünk is hasonlóan jól működő boltot sikerül összehoznunk és hamar ellátni minden irodát, hisz ez már csak rajtunk fog múlni, mert kocaijaink biztos jól fognak működni hála a Xadonak!